Το πιο δημιουργικό Summer Camp 2021 είναι στον STEM Education

Από τις 5 Ιουλίου και για όλο τον Ιούλιο και Αύγουστο!

Επιλέγοντας ένα από τα προγράμματα του Summer Camp, το παιδί σας εξασφαλίζει ευχάριστες ώρες δημιουργικής απασχόλησης. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα περιλαμβάνουν επιστημονικές γνώσεις και άφθονο παιχνίδι σε σύγχρονους και ασφαλείς χώρους που επιτρέπουν στο παιδί σας να κοινωνικοποιηθεί και να διασκεδάσει.

Αρχικά το Summer Camp 2021 είναι ένα αναγκαίο διάλειμμα από το σχολικό έτος. Επίσης εκεί η δημιουργικότητα, η περιπέτεια, οι συγκινήσεις και τα χαμόγελα αποτελούν προτεραιότητα. Κάθε παιδί έχει την ευκαιρία να εξερευνήσει θέματα που το ενδιαφέρουν όπως η Ρομποτική, ο Προγραμματισμός ή οι Φυσικές Επιστήμες. Τέτοιου είδους εστιασμένη δραστηριότητα είναι δύσκολο να βρεθεί αλλού. Tα παιδιά θα πειραματιστούν και θα ανακαλύψουν δεξιότητες που ούτε τα ίδια γνώριζαν πως έχουν.

Αυτοπεποίθηση, Ομαδική εργασία, Επίλυση Προβλημάτων, Αποτελεσματικότητα είναι τα μεγάλα οφέλη της εκπαίδευσης STEAM που τα παιδιά θα γνωρίσουν στο καλοκαιρινό Camp!

Ως ο μεγαλύτερος Φορέας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στον STEM Education διασφαλίζουμε την πλήρη προστασία των παιδιών που θα επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις μας, τηρώντας απαρέγκλιτα τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Στοιχεία επικοινωνίας: STEM Education Χίος Αεροπόρου Ροδοκανάκη 33, Παναγίας Φάρκαινας Τηλ. 6951925642 – 2271043289.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Scroll to Top